Άλλαξε όψη το Πάρκο της οδού Γραβιάς στην Αγία Παρασκευή

Άλλαξε όψη το Πάρκο της οδού Γραβιάς στην Αγία Παρασκευή , μετά τις εργασίες ανάπλασης που έγιναν στο χώρο (με σεβασμό στο γεγονός ότι ανήκει στη Β΄Ζώνη του Υμηττού) από τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού –ΣΠΑΥ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον κατέστησαν όμορφο, καθαρό και ασφαλή.

Οι εργασίες περιλάμβαναν χτίσιμο-αποκατάσταση πέτρινων τοιχίων που εμποδίζουν την είσοδο οχημάτων, αποκατάσταση του χώρου με εξομάλυνση των πρανών του μικρού τεχνητού «ρέματος» και απομάκρυνση των υπολειμμάτων του καταστραμμένου γεφυριού του, καθαρισμό από μπάζα και άλλα αντικείμενα, αποξήλωση παλιών πινακίδων, τοποθέτηση 7 πάγκων πικ-νικ, καθαρισμό των φυσικών μονοπατιών κ.α.

Πάρκο οδού Γραβιάς στην Αγία Παρασκευή

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα με την τοποθέτηση ενημερωτικής πινακίδας (με χάρτη, πληροφορίες για την χλωρίδα και πανίδα κ.α.) και πινακίδας με οδηγίες για τους επισκέπτες.

Υπενθυμίζουμε ότι των προαναφερομένων εργασιών είχε προηγηθεί τον Ιούλιο η αποξήλωση από συνεργείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής της κατεστραμμένης και εγκαταλειμμένης εξέδρας που βρισκόταν τοποθετημένη από χρόνια στο Πάρκο καθώς και καθαρισμός και αποψίλωση.

www.aftodioikisinews.gr