Η εντυπωσιακή δυνατότητα μιας κατοικίας να ενσωματώνει τα απαλά χρώματα της φύσης σε κάθε του χώρο.

 

Εξωτερικό τμήμα την κατοικίας

Εξωτερικό τμήμα την κατοικίας. Μοντέρνα και λειτουργική κατασκευή. Ο κήπος πλούσιος με φοινικοειδή δένδρα και άλλους θάμνους. Διάσπαρτοι βράχοι για αίσθηση φυσικού τοπίου και μεγάλοι διάδρομοι με πλάκες φυτεμένες μέσα στο χλοοτάπητα.

 

Αυτή η υπέροχη διώροφη μοντέρνα και απλή κατοικία, διαθέτει στοιχεία συμβατά με το ευρύτερο περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα θέλει να επιβάλει την δική του αυτοτελή προσωπικότητα. Δεν επιδιώκει να ξεφύγει από την γύρω φύση, όμως θέλει και να την αναδείξει. Μεγάλα ανοίγματα με τζαμαρίες καλωσορίζουν το άπλετο φως στο εσωτερικό και χρώματα στους εξωτερικούς τοίχους δανείζονται από τα λευκά και γήινα μοτίβα της φύσης.

 

Κουζίνα και καθημερινό καθιστικό.

Τμήμα από την κουζίνα και την καθημερινή τραπεζαρία. Η οικογένεια εδώ περνάει πολλές ώρες καθώς λειτουργίες όπως το πρωινό και το μεσημεριανό γίνονται σε αυτό το χώρο. Η κουζίνα σε άμεση επαφή με την καθημερινή τραπεζαρία, λειτουργική και ευρύχωρη. Ανοιχτά χρώματα και μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν στο ζωογόνο ήλιο να κάνει όπως ξέρει σωστά τη δουλειά του.

 

 

Σαλόνι κατοικίας

Τμήμα του κεντρικού σαλονιού της κατοικίας. Τα έπιπλα λιτά και ποιοτικά, τα χρώματα απλά. Η αντίθεση με σκούρες γραμμές αποκαλύπτουν την υψηλή αισθητική της διακόσμησης.

 

Τον χαρακτήρα και το ύφος αυτού της κατοικίας τον καθορίζει καταρχήν ο εξωτερικός του χώρος. Οι όψεις που μας δίνει, τα υλικά που χρησιμοποιεί και τα χρώματα, είναι βασικά στοιχεία της μοντέρνας κατασκευής. Ο κήπος σχεδιασμένος με την ίδια φιλοσοφία χρησιμοποιεί το χλοοτάπητα όπου πρέπει και όσο χρειάζεται και τα ιδιαίτερα φυτά με σχήμα να ενώνονται με την ιδέα της όλης κατασκευής. Διάδρομοι με πατήματα ενώνουν φιλικά όλους τους εξωτερικούς χώρους.

 

Χώρος ζωγραφικής και διαβάσματος

Δωμάτιο διαβάσματος και ζωγραφικής. Ο χώρος αυτός είναι διαμορφωμένος για τις ώρες αυτές που οι ιδιοκτήτες αποζητούν την περισυλλογή, την ενασχόληση με τη ζωγραφική και το διάβασμα. Όταν ο χώρος αποπνέει ηρεμία και γαλήνη η αίσθηση αυτή μεταφέρεται στους ανθρώπους που απολαμβάνουν το χώρο, ξεκουράζονται και χαλαρώνουν από την ένταση της καθημερινότητάς τους.

 

νεανικό δωμάτιο

Τμήμα από το νεανικό δωμάτιο, με πλούσια χρώματα στο μάτι μας. Αρμονικός συνδυασμός και ξεκούραστη διάταξη. Η επιλογή των επίπλων και ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο μας δημιουργούν την αίσθηση της ηρεμίας και την ξεκούρασης.

 

Παιδικό, νεανικό γραφείο.

Παιδικό και νεανικό γραφείο. Και αυτό σε τόνους του πράσινου ανοιχτού, Τα έπιπλα απλά και μοντέρνα. Άπλετος ελεύθερος χώρος και μεγάλα παράθυρα για να μπαίνει το φως του ήλιου χωρίς ανέγγιχτα.

 

 

Με εντυπωσιακή συνέπεια αντιμετωπίζει τους χώρους στο εσωτερικό του. Η κουζίνα ντύνεται στα λευκά και με αντίστοιχο ύφος το τραπέζι και τα ντουλάπια. Ενώ στους χώρους που κινούνται παιδιά, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, βιβλιοθήκες ένα πολύχρωμο σύνολο διατηρεί υψηλά τα επίπεδα της αδρεναλίνης. Τα κυριότερα χρώματα που επικρατούν σε αυτούς τους χώρους είναι το πράσινο της οικολογίας και το λαϊμ του άγουρου λεμονιού. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι, διευκολύνοντας την κίνηση και τη ζωή.

 

υπνοδωμάτιο σε πράσινο και μολυβί παλ χρώμα

Υπνοδωμάτιο σε απαλά χρώματα, πράσινο ανοιχτό και για αντίθεση γραμμές από μολυβί χρώμα. Ένα μοντέρνο κάδρο στο κέντρο, μοντέρνα έπιπλα αριστερά και δεξιά του κρεββατιού. Το υπερυψωμένο τμήμα και ο κρυφός φωτισμός είναι αυτά που κάνουν το υπνοδωμάτιο ξεχωριστό και ξεκούραστο.

 

Νεανικό υπνοδωμάτιο

Νεανικό υπνοδωμάτιο σε υπέροχους απαλούς χρωματισμούς με ανοιχτό πράσινο, πορτοκαλί και χρώμα ανοιχτού ξύλου. Ο κρυφός φωτισμός δημιουργεί την ανάλογη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Το υπνοδωμάτιο δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να είναι λειτουργικό.

 

Τα χρώματα και τα λουλούδια διεισδύουν σχεδόν παντού ακόμη και στο άνετο μπάνιο. Η κατοικία αυτή σε τελευταία ανάλυση αποτελεί μια δημιουργία – εμπειρία που όλοι τελικά θα θέλαμε να τη ζήσουμε.

 

μπάνιο σε κατοικία

Εντυπωσιακό μπάνιο με λαχανί, ανοιχτό πράσινο χρώμα και πλακάκια με σχέδια λουλουδιών.