Λουλούδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη τάση!!!

Φέτος τα χριστουγεννιάτικα δέντρα εκτός από μπάλες, γιρλάντες και  παιχνίδια στολίζονται και με λουλούδια και δημιουργούν την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη τάση! Η μόδα αυτή ξεκίνησε δειλά-δειλά από τα περασμένα Χριστούγεννα και αγαπήθηκε πολύ!

ροζ χριστουγεννιάτικο δένδρο

Χαρούμενο και ρομαντικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ροζ, μοβ και ροδακινί μπάλες σε παλ αποχρώσεις στολίζουν τα χιονισμένα κλαδιά του έλατου. Τη διαφορά όμως κάνουν τα συνθετικά τριαντάφυλλα και ορτανσίες που δημιουργούν ρομαντικό- vintage στυλ και δροσερή νεανική ατμόσφαιρα.

Εκτός από τα γνωστά αλεξανδρινά (ποϊνσέτιες) που είναι το σήμα κατατεθέν στο Χριστουγεννιάτικο στολισμό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάρα πολλά άλλα συνθετικά λουλούδια όπως τριαντάφυλλα, παιώνιες, ζέρμπερες, ορτανσίες, ορχιδέες ακόμα και ρείκια!

Τα συνθετικά άνθη μπορεί να είναι πολύ οικονομικά, ανάλογα με την ποιότητα και το υλικό τους,  και έχουν πολλές εφαρμογές στη διακόσμηση ακόμα και μετά την περίοδο των εορτών. Εμπνευστείτε από τη νέα χριστουγεννιάτικη τάση και δημιουργείστε το δικό σας μοναδικό στολισμό!

χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δένδρο

Νοσταλγικά Χριστούγεννα! Χιονισμένο έλατο επίσημα στολισμένο με μεταλλικές μπάλες και λουλούδια. Κρεμ ποϊνσέττιες, λευκά τριαντάφυλλα και ροζ ορχιδέες φαλαινόψις ολοκληρώνουν το στολισμό ακλουθώντας την φωτεινή χριστουγεννιάτικη τάση για τη διακόσμηση.

Συμβουλές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης:

  • Επιλέξτε συνθετικά άνθη με μεγάλα λουλούδια. Ο μεγάλος όγκος θα κρύψει τυχών κενά που έχουν τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα κάνει τον στολισμό να φαίνεται ιδιαίτερα πλούσιο.
  • Επιλέξτε ένα ή δύο τύπους λουλουδιών και μία ή δύο χρωματικές αποχρώσεις. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό και κομψό.
  • Όπως με τις μπάλες και τα στολίδια, έτσι και με τα λουλούδια. Όταν έχουν διαφορετικό μέγεθος, τοποθετούμε τα μεγαλύτερα προς τη βάση και τα μικρότερα προς την κορυφή, ακολουθώντας τις γραμμές του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Αλεξανδρινό, ποϊνσέττια

Κατακόκκινη ποϊνσέτια, το λουλούδι των Χριστουγέννων. Χαρίζει το υπέροχο χρώμα της στα κλαδιά του έλατου. Ιδανική επιλογή για τα κλασικά παραδοσιακά και πάντα αγαπημένα Χριστούγεννα!