Χοιρινές Μπριζόλες Με Τεκίλα
Επίπεδο Δυσκολίας: Δύσκολο
Προετοιμασία: 12 ώρες(μαρινάρισμα)
Ψήσιμο: 24′
[ads2]
Υλικά
- 4 μπριζόλες χοιρινές
- 1/2 φλιτζάνι τεκίλα
- 1 κ. σ. πιπέρι
- 1 κ. κ. ξυσμένη φλούδα λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/2 κ. κ. αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε την τεκίλα, το πιπέρι, τις φλούδες λεμονιού και το σκόρδο.
- Βάλτε τις μπριζόλες στο μείγμα και σκεπάστε το σκεύος αφήνοντας το στο ψυγείο για μια νύχτα.
- Ετοιμάστε την φωτιά και βάλτε τις μπριζόλες στη σχάρα.
- Ψήστε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας μόνο όταν είναι έτοιμες και αλείφοντας τες με το μίγμα που περίσσεψε. Αλατίστε και σερβίρετε.
Leave A Comment