Επισκεφθήκαμε το φυτώριο TROPIK-ANNA GARDEN, στο Μοσχάτο. Μια υπέροχη όαση από φυτά και λουλούδια κάθε είδους, μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τον κήπο, τη βεράντα και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, που αξίζει να δούμε!

Φυτώριο tropik-anna-garden, Μοσχάτο

Τo TROPIK-ANNA ιδρύθηκε το 1989 και αποτέλεσε το όραμα της Άννας και του Ηρόδοτου Κατσάρη. Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του ανθοπωλείου. Από την αρχή της δημιουργίας του ως και τις μέρες μας λειτουργεί με πεποίθηση την εξυπηρέτηση, τη συνέπεια και το σεβασμό στον πελάτη. Το 2011, έπειτα από 22 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, μετονομάστηκε σε TROPIK-ANNA FLORALDESIGN αποτελώντας έναν υπερσύγχρονο χώρο ανθοδετικής και design. Ταυτόχρονα δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας στην αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, το www.flowers365.gr

Έδω και λίγο καιρό έχει ανοίξει ένα ολοκληρωμένο κατάστημα στο χώρο του κήπου, στην περιοχή του Μοσχάτου. Σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο στην Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 38 & Κανάρη θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας.

Φυτώριο tropik-anna-garden, Μοσχάτο

Μια μεγάλη ποικιλία από καλλωπιστικά φυτά, δέντρα και θάμνους, φυτά εσωτερικού χώρου, καρποφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, βιολογικά είδη, φυτοχώματα, γλάστρες, αυτοποτιζόμενες γλάστρες, πήλινα, λιπάσματα, μεταλλικές βάσεις, είδη κήπου, αρδευτικά συστήματα, έτοιμοχλοοτάπητα κ.α.
Οι ιδιοκτήτες του με το πλέον καταρτισμένο προσωπικό τους, αναλαμβάνουν παράλληλα το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση οποιασδήποτε κηποτεχνική εργασίας χρειαστείτε (αυτόματο πότισμα, κατασκευή-συντήρηση γκαζόν, ειδικές κατασκευές διακόσμησης, φωτισμό κ.α.).

TROPIK-ANNA GARDEN
ΦΥΤΩΡΙΟ: Χρυσοστόμου Σμύρνης 38 & Κανάρη, Μοσχάτο
ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ: Καραολή-Δημητρίου 30 Πειραιάς
Τηλ.: 210.41.31.372, Φαξ: 210.41.77.051, Κιν. 6955.493.993
www.tropik-anna.gr & www.flowers365.gr
e-mail: info@tropik-anna.gr

Φυτώριο tropik-anna-garden, Μοσχάτο