Νέες μηχανές γκαζόν STIHL – Επιδόσεις • Ασφάλεια • Ευχρηστία

Δυνατές, αξιόπιστες και άκρως αποτελεσματικές πραγματοποιούν με άνεση κάθε εργασία στον κήπο. H STIHL διαθέτει την κατάλληλη μηχανή γκαζόν για κάθε εργασία. Επιλέξτε την μηχανή γκαζόν που σας ταιριάζει ανάλογα με την επιφάνεια του χλοοτάπητα και την πηγή ενέργειας που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία ANDREAS STIHL AE για τις φωτογραφίες και το κείμενο που ευγενικά μας παραχώρησε. Αναδημοσίευση άρθρου από το περιοδικό ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ – 2019.

 

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL:

Στην εξαιρετικά μεγάλη γκάμα των βενζινοκίνητων μηχανών STIHL με ισχυρούς κινητήρες και πλήθος χαρακτηριστικών άνεσης όπως το μονοκόμματο τιμόνι Comfort, τον ειδικά πατενταρισμένο πλαστικό χορτοσυλλέκτη μεγάλης χωρητικότητας, την κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής, τη στιβαρή κατασκευή και πολλά άλλα θα βρείτε το μηχάνημα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία όσο απαιτητική και αν είναι είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας.

Η κάθε ΣΕΙΡΑ περιλαμβάνει αρκετά και διαφορετικά μοντέλα έτσι ώστε να είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα από αυτά έχει κατασκευαστεί ειδικά για τις δικές σας ανάγκες.

 

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 2 – Ευέλικτες και πρακτικές για επιφάνειες από 1200 έως 1800 m2

 

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 4 – Στιβαρή κατασκευή και εύχρηστο μονοκόμματο τιμόνι Comfort

 

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 5 -Για απαιτητικούς χρήστες με απαιτητικές εργασίες

 

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 6 -Λειτουργία 3 σε 1: κοπή, άλεσμα και συλλογή. Επιφάνειες από 2000m2 έως 2500 m2

 

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL

Βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 7 – Επαγγελματική φροντίδα εγκαταστάσεων πρασίνου έως 3000m2

 

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL:

Αν η πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι πρόβλημα τότε η λύση είναι μια ευέλικτη ηλεκτρική μηχανή γκαζόν STIHL η οποία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Οι αποδοτικοί ηλεκτρικοί κινητήρες, η ελαφριά κατασκευή, η σχετικά αθόρυβη λειτουργία, η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα και η σχετικά χαμηλή τιμή θα σας ενθουσιάσουν και θα κατακτήσουν τον κήπο σας.

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 2 – 1200W, για την περιποίηση μικρών εκτάσεων έως 300m2

 

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 3 – 1200W για την περιποίηση μεσαίων εκτάσεων έως 500m2

 

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 4 – 1500W για την περιποίηση εκτάσεων έως 600m2

 

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL

Ηλεκτρικές μηχανές γκαζόν STIHL: ΣΕΙΡΑ 5 – 1600W για την περιποίηση μεσαίων εκτάσεων έως 800m2

 

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL

Έτοιμοι για κάθε πρόκληση!!! Επαναφορτιζόμενη δύναμη STIHL. Χωρίς τα καλώδια να μπλέκονται στα πόδια σας και τη βενζίνη να «καίει» τα ρουθούνια σας, στις μηχανές γκαζόν STIHL με μπαταρία θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τη δημιουργική διαμόρφωση του κήπου σας. Υψηλή ισχύς με την μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, εργονομία, ευχρηστία και δυνατότητα προσαρμογής της μπαταρίας και του φορτιστή σε διαφορετικά μηχανήματα στο κάθε σύστημα.

 

Επαναφορτιζόμενο σύστημα COMPACT: 8 διαφορετικά μηχανήματα, αλυσοπρίονα, ψαλίδι μπορντούρας, φυσητήρας, τηλεσκοπικός φραχτοκόπτης, χορτοκοπτικό και μηχανές γκαζόν όλα συμβατά με τις μπαταρίες τις συγκεκριμένης σειράς AK 10, AK 20, AK 30 και τον φορτιστή AL 101.

 

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL: Επαναφορτιζόμενο σύστημα COMPACT – ΣΕΙΡΑ 2 – Για μικρές επιφάνειες – RMA 235

 

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL: Επαναφορτιζόμενο σύστημα COMPACT – ΣΕΙΡΑ 3 – Για μεσαίες επιφάνειες – RMA 339 C

 

Επαναφορτιζόμενο σύστημα PRO για επαγγελματίες: 22 διαφορετικά μηχανήματα, αλυσοπρίονα, τηλεσκοπικά αλυσοπρίονα, ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες, τηλεσκοπικοί φραχτοκόπτες, χορτοκοπτικά, ελαιοραβδιστικά, ψαλίδια κλαδέματος, κινητήρας ΚΟΜΒΙ και μηχανές γκαζόν όλα συμβατά με τις μπαταρίες τις συγκεκριμένης σειράς AP και μπαταρίες πλάτης AR για πολύωρη εργασία. Φορτιστής AL 101 και ταxυφορτιστές AL 300 & AL 500.

 

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL: Επαναφορτιζόμενο σύστημα PRO για επαγγελματίες – ΣΕΙΡΑ 4 – Πλάτος κοπής 41cm., Μεγ. Επιφάνεια 620m2, Mε μπαταρία AP 300S – RMA 443 C / RMA 443 PC

 

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL

Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν STIHL: Επαναφορτιζόμενο σύστημα PRO για επαγγελματίες – ΣΕΙΡΑ 4 – Πλάτος κοπής 46cm., Μεγ. Επιφάνεια 560m2, Mε μπαταρία AP 300S, Θέση για 2 μπαταρίες – RMA 448 TC / RMA 448 PC

 

Σημείωση: Τα γνήσια προϊόντα, ανταλλακτικά και παρελκόμενα STIHL είναι διαθέσιμα μόνο στα πιστοποιημένα δίκτυα STIHL, 250 σε όλη την Ελλάδα! Τα μηχανήματα κήπου STIHL είναι ανθεκτικά και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε μεγάλες καταπονήσεις. Σε περίπτωση όμως που τύχει να χρειαστείτε κάποια συντήρηση ή επισκευή, ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει γρήγορα και αξιόπιστα καθώς διαθέτει απόθεμα γνήσιων ανταλλακτικών ακόμη και αρκετό καιρό μετά την αγορά – για να χαίρεστε πολλά χρόνια το εργαλείο σας.

Αναζητήστε το κατάστημα που βρίσκεται δίπλα σας και απολαύστε κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση στο stihl.gr/anazitisi-antiprosopou ή σκανάρετε το QRcode. Προσοχή στις απομιμήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

ANDREAS STIHL SA

 

Περιοδικό Οδηγός για τον κήπο 2019

Περιοδικό Οδηγός για τον κήπο 2019