Γάντια Rostaing: Η επιλογή για απαιτητικούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία Garden Experts AE για τα κείμενα και τις φωτογραφίες που ευγενικά μας παραχώρησε. Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2019.

 

Γάντια για όλες τις κηποτεχνικές εργασίες που αποτελούν προϊόν μακρόχρονης εμπειρίας και τεχνολογίας αιχμής. Παρέχουν μεγάλη άνεση στον χρήστη, διαθέτουν υψηλής ποιότητας τεχνικές προδιαγραφές και προσθέτουν φινέτσα σε κάθε εργασία στον κήπο.

 

BOHO: Ιδανικά για μεταφυτεύσεις και όλες τις μικρές εργασίες κηπουρικής. Η ύφανσή τους είναι χωρίς ραφή με ίνα από μπαμπού, η παλάμη είναι αδιάβροχη, επικαλυμμένη με φυσικό λάτεξ. Πλένονται με σαπούνι και νερό και αφήνονται να στεγνώσουν μακριά από πηγές θερμότητας.

 

 

NUDE: Γάντια κατάλληλα για τις μικρές εργασίες του κήπου και για κηπουρική σε γλάστρες. Είναι ελαφρά αρωματισμένα με ευκάλυπτο, έχουν ύφανση χωρίς ραφή με ίνα από μπαμπού και επικάλυψη από φυσικό λάτεξ στις παλάμες. Προσφέρουν αντιολισθητικό κράτημα και διατηρούν την αίσθηση της αφής.

 

FLOWER: Τα πιο κομψά γάντια με μοτίβο τριανταφυλλιάς ιδανικά για όλες τις εργασίες κηπουρικής όπως φυτεύσεις, μεταφυτεύσεις γλαστρικών φυτών, κλάδεμα, ξεβοτάνισμα. Η ύφανσή τους είναι χωρίς ραφή με ίνες πολυεστέρα, οι παλάμες είναι επικαλυμμένες με φυσικό λάτεξ ενώ και στα δάχτυλα έχουν επιπλέον λάτεξ επένδυση.

 

CEDRE: Ιδανικά για εντατικές εργασίες όπως το κόψιμο ξύλων και το σκάψιμο. Ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει άνεση στην κίνηση ενώ το υλικό κατασκευής τους: δέρμα split εξασφαλίζει αντοχή στην τριβή.

 

DRYFEEL: Γάντια για ξυλουργικές, μηχανικές, κηποτεχνικές και γενικά χειρωνακτικές εργασίες σε ξηρό περιβάλλον. Προσφέρουν αντοχή στην τριβή, βέλτιστη άνεση, άριστη ευελιξία και αφή και άνετη εφαρμογή στον καρπό.

 

ONE4ALL: Ιδανικά για τις εργασίες του κήπου όπως κλαδέματα, φυτεύσεις, ξεβοτάνισμα. Έχουν ύφανση χωρίς ραφή με διαπνέουσα ίνα για μεγαλύτερη άνεση και επικάλυψη NITECH στις παλάμες. Επιπλέον στις παλάμες και το εσωτερικό των δακτύλων διαθέτουν ανάγλυφο design κυψελών που αποτελεί ένδειξη φθοράς ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει άνετο κράτημα. ROOTS: Γάντια κήπου ιδιαίτερα κατάλληλα για κλάδεμα αλλά και για φυτεύσεις και ξεβοτάνισμα. Έχουν ύφανση χωρίς ραφή με διαπνέουσα ίνα και επικάλυψη NITECH στις παλάμες. Εξασφαλίζουν αξιόπιστο κράτημα και αντοχή στα γδαρσίματα. Πλένονται με σαπούνι και νερό και αφήνονται να στεγνώσουν μακριά από πηγές θερμότητας.

 

ROOTS: Γάντια κήπου ιδιαίτερα κατάλληλα για κλάδεμα αλλά και για φυτεύσεις και ξεβοτάνισμα. Έχουν ύφανση χωρίς ραφή με διαπνέουσα ίνα και επικάλυψη NITECH στις παλάμες. Εξασφαλίζουν αξιόπιστο κράτημα και αντοχή στα γδαρσίματα. Πλένονται με σαπούνι και νερό και αφήνονται να στεγνώσουν μακριά από πηγές θερμότητας.

 

Βρείτε αναλυτικές οδηγίες και ακόμα περισσότερα προϊόντα και ιδέες στο site: www.garden-experts.gr

 

Τα Γάντια Rostaing εισάγονται και
διανέμονται στην Ελλάδα από την:
Garden Experts AE:
22 ΧΛΜ. Λ. Λαυρίου, 19400 Κορωπί
Τ.: 210.66.22.948 – info@garden-experts.gr

 

 

Περιοδικό Οδηγός για τον κήπο 2019

Περιοδικό Οδηγός για τον κήπο 2019