Η Garden Center μετονομάζεται σε ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ επαναφέροντας έπειτα από πολλά χρόνια την παλιά της επωνυμία. Η μετονομασία είναι μέρος του σχεδίου επέκτασης της εταιρίας με ανοίγματα σε νέες αγορές με απώτερο στόχο να είναι μια 100% πελατοκεντρική εταιρία.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, Ευάγγελος και Ελευθέριος Συνιολάκης μας δήλωσαν:

«η μετονομασία έρχεται να ενώσει την πλούσια κληρονομιά μας 33 ετών παρουσίας στο χώρο του πρασίνου, με τα πρότυπα μιας σύγχρονης εταιρείας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αλλαγή αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτε τις σχέσεις της εταιρείας με τους πελάτες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον πελάτη μας, να γνωρίζει ότι τίποτε δεν αλλάζει στη μεταξύ μας συναλλακτική σχέση και στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που λάμβανε μέχρι σήμερα. Κάθε άλλο, το επώνυμό μας, μας εμπνέει και μας ενισχύει να σταθούμε πιο κοντά στον άνθρωπο που μας επιλέγει και να τον φέρουμε στο επίκεντρο των λειτουργιών μας, περισσότερο από ποτέ. Επιπλέον μας ωθεί να ενεργούμε με σθένος και αποφασιστικότητα για να είμαστε άξιοι συνεχιστές της ιστορίας των 33 ετών που έχουμε στην ελληνική αγορά, έχοντας αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές υλικών και υπηρεσιών πρασίνου.

Όραμα μας είναι η εταιρία ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ να:

  • συνεχίσει να τιμά τις αξίες μας, να ενδιαφερόμαστε, να είμαστε σαφείς, να είμαστε «Κήπος και υπογραμμός».
  • συνεχίσει να αποτελεί ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον αντιμετωπίζοντας τους εργαζόμενους με ευθύνη και σεβασμό και να υπάρχει διαρκής επένδυση στην αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων τους και της τεχνογνωσίας τους.
  • είναι μια 100% πελατοκεντρική εταιρία.
  • συνεχίσουμε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες εταιρικής περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης.
  • συνεχίσει να εδραιώνει συνεργασίες με αναγνωρισμένους προμηθευτές και να στηρίζει καινοτόμα προϊόντα με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.»

 

Το πρόγραμμα Bonus

Η εταιρία από το 2013 έχει υιοθετήσει πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της. Το πρόγραμμα Bonus προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στις ήδη ανταγωνιστικές τιμές που αγγίζουν το 30% σε επιστροφή δωροεπιταγών.  Βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η επιστροφή του ποσού έκπτωσης χωρίς όριο όσον αφορά στο ύψους του ποσού που έχει συγκεντρώσει ο χρήστης της κάρτας.

 

Ψηφιοποίηση διαδικασιών

Όπως μας δήλωσαν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, η εταιρία ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ θα επενδύσει περαιτέρω στην ψηφιοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών και υπηρεσιών της. «Σε μια εποχή όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι γρηγορότερες από ποτέ, στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη, μέσω της δυνατότητας για αυτοεξυπηρέτηση (self service) μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet».

Τα σχέδια τα οποία ολοκληρώνονται εντός του 1ου εξαμήνου του 2017 στον τομέα αυτό είναι τα εξής:

  • Το e-shop της εταιρίας το οποίο υπόσχεται να προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα με τις καλύτερες τιμές μέσω της δραστικής μείωσης κόστους από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Η εφαρμογή για κινητά και tablets η οποία θα δίνει άμεση πρόσβαση στους πελάτες του προγράμματος επιβράβευσης σε προσφορές αλλά και στους πόντους τους με online ενημέρωση.

 

Εταιρική Υπευθυνότητα ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ

Η εταιρία λειτουργεί ως αρωγός  σε προγράμματα ανακύκλωσης μπαταριών, ηλεκτρικών λαμπτήρων καθώς και συγκεντρώνει συνεχώς πλαστικά καπάκια τα οποία και διαθέτει αφιλοκερδώς σε συλλόγους και κοινωφελή ιδρύματα που τα χρησιμοποιούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

 

Τα προϊόντα.

Από το 2001 η εταιρία έχει επίσης επικεντρωθεί στην παραγωγή δικών της φυτών. Σήμερα παράγει και καλλιεργεί πάνω από 500 είδη θάμνων και δέντρων. Πέρα από την καλλιέργεια των φυτών στο κατάστημα λιανικής μπορεί κανείς να βρει αρδευτικά συστήματα, εργαλεία, γλάστρες από πολλές εταιρίες σε τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, λιπάσματα για ερασιτεχνική αλλά και γεωργική χρήση, επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς σπόρους και βολβούς αλλά και ζωοτροφές.

Επιπλέον, η εταιρία έχει ντύσει με πράσινο εταιρικούς χώρους, προσφέρει υπηρεσίες αρχιτεκτονικής τοπίου και συντήρησης πρασίνου.

Από το 2006 η εταιρία αντιπροσωπεύει την Ιταλική εταιρία Giardini d’Acqua η οποία δημιουργεί έτοιμα πολυεστερικά σετ καταρρακτών για των DIY λάτρη. Τα πολυεστερικά έχουν εγγύηση 25 χρόνια. Ο πολυεστέρας είναι ένα εύκολα επισκευάσιμο υλικό σε περιπτώσεις ζημιών. Η εταιρία διαθέτει και λεκάνες από πολυαιθυλένιο αλλά και απλές μεμβράνες PVC για δημιουργία ελευθέρων σχεδίων.

 

Τα προϊόντα της Giardini d’ Acqua δεν είναι βαμμένα. Η απομίμηση φυσικής πέτρας δημιουργείται από φυσικά υλικά. Είναι ένα εξειδικευμένο μείγμα ρητινών, άμμου και χαλαζιών, με το οποίο επικαλύπτεται με το χέρι το βασικό καλούπι.

  • Είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και καθότι τα υλικά επικάλυψης είναι φυσικά, δεν αλλοιώνονται ούτε ξεθωριάζουν από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Είναι μη τοξικά. Όλα τα προϊόντα, είτε με επικάλυψη ή χωρίς είναι απόλυτα κατάλληλα για τη φιλοξενία όλων των μορφών υδροβίων οργανισμών.
  • Τα κομμάτια των συνθέσεων καταρρακτών διατίθενται και μεμονωμένα, έτσι ώστε με τη φαντασία σας να δημιουργήσετε τα δικά σας DIY σχέδια.

 

Από το 2011 η εταιρία αντιπροσωπεύει επίσης τη Λιθουανική εταιρία Durpeta. Η εταιρεία Durpeta εξορύσσει και επεξεργάζεται τύρφη τα τελευταία 70 χρόνια, από 6 ιδιόκτητους τυρφώνες σε περισσότερα των 10,000 στρεμάτων. Με το πέρασμα των χρόνων έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και έχει επικεντρωθεί στους παράγοντες της ποιότητας, επαγγελματικής τελειότητας, του θεμιτού ανταγωνισμού, της συνεχούς βελτίωσης και φυσικά στην ικανοποίηση των πελατών της.

Τα υποστρώματα της Durpeta συγκαταλέγονται στα πλέον ποιοτικά υποστρώματα παγκοσμίως. Παράγει και συσκευάζει υποστρώματα με βάση τύρφης και για τη δική της σειρά προϊόντων αλλά και για άλλες πολύ μεγάλες Γερμανικές, Ιταλικές, Ολλανδικές  και Πολωνικές εταιρείες εμπορίας υποστρωμάτων. Από το 2006 έχει καταφέρει πρώτη στη Λιθουανία να πάρει πιστοποίηση τύρφης για βιολογική γεωργία με τρεις ιδιόκτητους βάλτους παραγωγής βγάζοντας 500 χιλιάδες κυβικά μέτρα τύρφης κατ’ έτος.

Είναι μια πολύ ποιοτική και οικονομική λύση ως αντικατάσταση των ακριβών ποιοτικών εισαγόμενων χωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εταιρείας: http://www.siniolakis.gr/