Θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας

Πελαργόνι …με υπογραφή!

Το πελαργόνι (Pelargonium grandiflorum, Geraniaceae) αγαπημένο και ιδιαίτερα ανθεκτικό καλλωπιστικό φυτό, δεν λείπει από κανέναν ελληνικό κήπο, βεράντα ή μπαλκόνι! Η πλούσια και παρατεταμένη ανθοφορία του, οι μικρές απαιτήσεις σε έδαφος, θρέψη και νερό αλλά και η εξαιρετική αντοχή του στους περισσότερους περιβαλλοντικούς παράγοντες (χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, έντονη ηλιοφάνεια, αλατότητα, ξηρασία) καθώς και σε εχθρούς και ασθένειες, το κάνουν να πρωταγωνιστεί την ελληνική κηποτεχνία.

Θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας

Η θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Βάρη Αττικής, από το 1985 ειδικεύεται στην παραγωγή και τη χονδρική διάθεση πελαργόνιου. Η μακρόχρονη εμπειρία της επιχείρησης, της επιτρέπει να μπορεί να εγγυηθεί την άριστη ποιότητα των φυτών που παράγει και την άμεση διάθεσή τους, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία στο χώρο του πρασίνου.

Θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας

Η θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας εκτός από το πελαργόνι, δραστηριοποιείται και στην παραγωγή και χονδρική διάθεση ποϊνσέτιας (αλεξανδρινού) επίσης εγγυημένης άριστης ποιότητας. Επιπλέον παράγει και διαθέτει σε μικρότερες ποσότητες και άλλα φυτά όπως ροδιές, κλήματα και γιασεμιά.

Θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας

Είναι γνωστό πως για έναν όμορφο κήπο και ένα προσεγμένο μπαλκόνι, η αρχή βρίσκεται στο υγειές και καλής ποιότητας φυτικό υλικό. Η θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας έχει τόσο την πείρα όσο και την τεχνογνωσία και παράγει πελαργόνι με άριστη ποιότητα εδώ και 32 χρόνια!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΑΝΘΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Όπισθεν γηπέδου Βάρης, Βάρη Αττικής
Υποκατάστημα: Ανθαγορά Αμυγδαλέζας
Κιν.: 6937503040
e-mail: dim.li8164@gmail.com

Από τον ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2017

Οδηγός για τον κήπο 2017