Η Hellasod είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα και μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου και του χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων. Στελεχωμένη με το πλέον άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι η πρώτη εταιρία στον χώρο που έχει αποκτήσει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Στην ανοδική πορεία της Hellasod συνέβαλλαν όχι μόνο η υψηλή ποιότητα του χλοοτάπητα και η απαράμιλλη συνέπεια στις παραδόσεις, αλλά και η ειδική σχέση που διατηρεί η εταιρία με τους πελάτες της μετά την πώληση του χλοοτάπητα.

Η Hellasod σήμερα αποτελεί μια άρτια δομημένη εταιρία παραγωγής ποιοτικού χλοοτάπητα και έργων αθλητικού και καλλωπιστικού πρασίνου. Οι υπερσύγχρονες πρότυπες φυτωριακές εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες για την φυτοπροστασία και την θρέψη του χλοοτάπητα, το έμπειρο προσωπικό και το ευρύ δίκτυο διανομής με Πανελλαδική κάλυψη, καθιστούν την Hellasod την εταιρία που μπορεί να εμπιστεύεται κάθε πελάτης που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. (πηγή: www.hellasod.gr)

Στοιχεία επικοινωνίας: 107 χλμ. Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 32200
Τηλ: 22680-41430-1, 41105, 41185, 41187, Φαξ:22680-41186, e-mail: info@hellasod.gr

HELLASOD χλοοτάπητας

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2015