Πολλές επιλογές, εγγυημένη ποιότητα ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ

Η εταιρία ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ από το 1965 πρωταγωνιστεί στο χώρο του κήπου αλλά και των καλλιεργειών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την φυτοπροστασία, τη θρέψη και την άρδευση των φυτών. Ιδιαίτερα για την άρδευση του κήπου, είτε αυτή γίνεται με αυτόματο πότισμα είτε όχι η ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ, γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες, προτείνει τον προγραμματιστή άρδευσης της Claber Aquauno Select και τα λάστιχα ποτίσματος της Claber Aquaviva Plus και Silver Elegant Plus.

χελλαφαρμ

Ο προγραμματιστής Aquauno Select είναι κατασκευασμένος στην Ιταλία με τεχνολογία εξοικονόμησης νερού (wetersave technology). Διαθέτει ηλεκτροβάνα ενώ τα ηλεκτρονικά του μέρη είναι αδιάβροχα. Έχει πίεση λειτουργίας 0,2 – 12 bar και 63 διαφορετικά προγράμματα για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις διαφορετικές κάθε φορά ανάγκες.

Ο προγραμματιστής Aquauno Select συνδυάζει την ευελιξία του προγραμματισμού
με την ευκολία στη χρήση. Περιστρέφοντας τα δύο κουμπιά, μπορείτε να ρυθμίσετε αμέσως το πρόγραμμα ποτίσματος επιλέγοντας μία από τις 63 διαφορετικές λύσεις. Μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή τις ρυθμίσεις συχνότητας και διάρκειας, καθώς αναγράφονται σε μορφή διαγράμματος στο εσωτερικό.

 

Τα λάστιχα ποτίσματος Aquaviva Plus και Silver Elegant Plus είναι εύκαμπτα και δεν τσακίζουν. Διαθέτουν αντιμικροβιακή επένδυση και είναι μη τοξικά (απαλλαγμένα από φθαλικές ενώσεις και βαρέα μέταλλα). Λειτουργούν σε θερμοκρασίες από -10 έως +60οC. Έχουν πίεση λειτουργίας 8 bar και πίεση θραύσης 24 bar.

 

χελλαφαρμ

Aquaviva Plus: Λάστιχο ποτίσματος με 10 χρόνια εγγύηση. Σωλήνας με εύκολο χειρισμό με εσωτερική προστασία από τη δημιουργία φυκών, ανθεκτικός και εύκαμπτος χάρη στο ειδικό πλέγμα του. Οι σωλήνες Aquaviva Plus είναι ασφαλείς 100% καθώς δεν περιέχουν βαριά μέταλλα και φθαλικές ενώσεις. Διατίθεται σε ρολό των 15m με διάμετρο 1/2’’ και 5/8’’ και σε ρολό των 25m με διάμετρο 1/2’’, 5/8’’ και 3/4’’

 

χελλαφαρμ

Silver Elegant Plus: Λάστιχο ποτίσματος με 20 χρόνια εγγύηση. Σωλήνας με πλέγμα ιδιαίτερα ελαφρύς και εύκολος στο χειρισμό, δεν επιτρέπει τη συστροφή και είναι εύκαμπτος, προστασία από τη δημιουργία φυκών και από τις UV. Οι σωλήνες Silver Elegant Plus είναι ασφαλείς 100% καθώς δεν περιέχουν βαριά μέταλλα και φθαλικές ενώσεις. Διατίθεται σε ρολό των 15m με διάμετρο 1/2’’ και 5/8’’, σε ρολό των 25m με διάμετρο 1/2’’, 5/8’’ και 3/4’’ και σε ρολό των 50m με διάμετρο 5/8’’ και 3/4’’.

ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
Φλεμινγκ 15, Μαρούσι, Αθήνα
Τηλ: (0030) 210 68 00 900
info@hellafarm.gr
www.hellafarm.gr

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2017

Οδηγός για τον κήπο 2017