Νέα ποιοτικά προϊόντα κήπου GLORIA υψηλού design, από την εταιρεία Garden Experts SA 

 

Τα πρoϊόντα Gloria εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από την:
Garden Experts AE:
22 ΧΛΜ. Λ. Λαυρίου, 19400 Κορωπί
Τ.: 210.66.22.948 – info@garden-experts.gr – www.garden-experts.gr

 

Νέοι Ψεκαστήρες Autopump – με αυτόματη αντλία -από τη Gloria

Με τους ψεκαστήρες με αυτόματη τρόμπα μπαταρίας Autopump της Gloria, ο ψεκασμός είναι ομοιόμορφος, συνεχόμενος και απίστευτα ξεκούραστος, αφού δεν χρειάζεται πλέον κανένας κόπος. Η απαραίτητη πίεση στο δοχείο δημιουργείται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού και παραμένει σταθερή όσο ψεκάζετε.

 

 

Οι ψεκαστήρες Autopump λειτουργούν με μπαταρίες απλές ή επαναφορτιζόμενες. Με 8 αλκαλικές μπαταρίες mignonAA μπορείτε να ψεκάσετε το περιεχόμενο 12 γεμάτων δοχείων 5lt, ενώ οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μπορεί να διαρκέσουν έως και 16 γεμίσματα.
Για τον κήπο συνιστούμε ένα ψεκαστήρα Autompump 3 ή 5 λίτρων. Για τους εσωτερικούς χώρους ιδανικό είναι το ψεκαστηράκι Autopump mini, με ενσωματωμένο φωτισμό ledγια να βλέπετε ακριβώς το σημείο που ψεκάζετε.

 

 

GloriaGrow – ψεκασμός με χρώμα και στυλ

Ο ψεκαστήρας είναι ένα άχαρο, ογκώδες εργαλείο και η θέση του είναι στην αποθήκη του κήπου ή στο γκαράζ… εκτός αν πρόκειται για τα νέα ψεκαστηράκια Growτης Gloria! Σε 5 μοντέρνα χρώματα και κομψό σχεδιασμό, μπορείτε να τα έχετε μέσα στο σπίτι σας και να τα χρησιμοποιείτε συνεχώς, είτε σαν ψεκαστηράκια, είτε σαν ποτιστήρια είτε σαν ανθοδοχεία!

Τα ψεκαστηράκια Grow έχουν χωρητικότητα 800 ml, πλήρως ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού, και ειδικό σχεδιασμό για να ψεκάζουν με οποιαδήποτε κλίση, ακόμα και ανάποδα!

 

 

Νέοι Ψεκαστήρες Χρώματος Spray&Paint από τη Gloria

Τώρα το βάψιμο και η συντήρηση των ξύλινων επιφανειών γίνεται παιχνίδι, με τους νέους ψεκαστήρες χρώματος Spray&Paint της Gloria!
Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά υδατοδιαλυτά χρώματα, γυαλιστικά και λάδια χωρίς διαλύτες και ανανεώστε τα ξύλινα έπιπλα του κήπου, το φράχτη και ότι άλλο θέλετε.

 

Τα πρoϊόντα Gloria εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από την:
Garden Experts AE:
22 ΧΛΜ. Λ. Λαυρίου, 19400 Κορωπί
Τ.: 210.66.22.948 – info@garden-experts.gr
www.garden-experts.gr