Φυτώρια Athens Plants

Παραγωγή Καλλωπιστικών Φυτών

Η δραστηριότητά της εταιρείας Athens Plants στο χώρο του πράσινου και της ανθοκομίας ξεκινά από το 1998 στις Αχαρνές Αττικής από το γεωπόνο Παναγιώτη Σαρδέλη και το Χρήστο Φλέσσα. Το 2003 επεκτείνεται στην περιοχή των Μεγάρων. Αργότερα, το 2011 θέλοντας να εμπλουτίσει την παραγωγή γλαστρικών καλλωπιστικών φυτών με νέα είδη επεκτάθηκε στην Καλαμάτα (λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών). Από το 2014 η εταιρεία με έδρα τις Αχαρνές συνεχίζει τη δημιουργική πορεία της με τον διακριτικό τίτλο Athens Plants.

Athens Plants – Παραγωγή Καλλωπιστικών Φυτών

Στα σύγχρονα φυτώρια της η Athens Plants παράγει ποιοτικά καλλωπιστικά φυτά καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της. Παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε εποχιακά, ποώδη φυτά, καθώς και καλλωπιστικούς θάμνους.

ΤαΣτα σύγχρονα φυτώρια της η Athens Plants διατίθενται αποκλειστικά σε χονδρική πώληση σε καταστήματα πώλησης φυτών, σε φυτώρια, γεωπονικά καταστήματα, κέντρα κήπου και ανθοπωλεία.

Η καλλιέργεια των φυτών γίνεται στις Αχαρνές όπου υπάρχουν δέκα (10) στρέμματα θερμοκήπιο και τριάντα (30) στρέμματα χώροι υπαίθριας καλλιέργειας. Ενώ, στην Καλαμάτα υπάρχουν πέντε(5) στρέμματα θερμοκήπιο και δέκα πέντε (15) στρέμματα χώροι υπαίθριας καλλιέργειας.

Athens Plants – Παραγωγή Καλλωπιστικών Φυτών

Στη μονάδα απασχολούνται τριάντα (30) άτομα μόνιμο προσωπικό σε διάφορες θέσεις όπως, εργάτες γης, υπεύθυνοι τμημάτων, πωλητές, οδηγοί και λογιστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι συνεργάζονται μαζί μας από το ξεκίνημα της δραστηριότητα μας, με αποτέλεσμα να έχουν γνώσεις και εμπειρία γεγονός το οποίο συνεισφέρει σημαντικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Athens Plants – Παραγωγή Καλλωπιστικών Φυτών

Τα είδη που παράγονται στην Athens Plants είναι: πολυετή και εποχιακά ανθόφυτα, ελιές, ιβίσκοι, βουκαμβίλιες, πολυγάλα, γιασεμιά, καλλιστήμονες, λουσιντουμ, μυρτιές, γκρεβιλέες, ελέαγνους, ρυγχοσπερμα, χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, ποινσέττιες κ.λ.π. φυτά κηποτεχνίας και αρωματικά φυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη παράγονται 250 και πλέον κωδικοί φυτών σε όλη την διάρκεια του έτους.

Στόχος της εταιρείας είναι στο άμεσο μέλλον να συνεχίσει την προσπάθεια για ανάπτυξη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, άμεση παράδοση σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε ποσότητες, ποικιλίες και νέα είδη (κυρίως από τη μονάδα της Καλαμάτας) που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα επαγγελματία.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΥΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ- ΑΝΟΙΞΗ 2017

Athens Plants
Σαρδέλης Παναγιώτης
Φλέσσας Χρήστος

Διεύθυνση: Τέρμα Θωμά Παλαιολόγου (Καμάρας 21), Αχαρνές Αττικής
Τηλ. 2102404088

Παναγιώτης Σαρδέλης: 6947703755
Χρήστος Φλέσσας: 6947152638

Email: info@athensplants.gr
www.athensplants.gr