Προτάσεις νυφικής ανθοδέσμης για γάμο το χειμώνα

Η νυφική ανθοδέσμη αποτελεί αν όχι το κεντρικό, σίγουρα το πιο ξεχωριστό κομμάτι του γαμήλιου στολισμού. Ένα σωστό και καλοφτιαγμένο νυφικό μπουκέτο απαιτεί γνώση αλλά και δεξιοτεχνία από τον επαγγελματία ανθοδέτη ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνήθως ο υπόλοιπος στολισμός ακολουθεί την επιλογή της νύφης σε ότι αφορά την ανθοδέσμη της. Άλλες πάλι φορές η νυφική ανθοδέσμη διαφοροποιείται και ξεχωρίζει. Φυσικά στην αγορά όλο το χρόνο υπάρχει πληθώρα λουλουδιών και υλικών για να καλύψει κανείς όλες τις ανάγκες, ωστόσο οι προτάσεις για το νυφικό μπουκέτο θα πρέπει να ακολουθούν την εποχή και τα χρώματα της και φυσικά να ικανοποιούν τη νύφη.

 

Νυφική ανθοδέσμη με Τριαντάφυλλο και ορχιδέα

Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλο και ορχιδέα

Χειμερινή και σίγουρα δυναμική πρόταση για νυφική ανθοδέσμη. Το έντονο κόκκινο από τα τριαντάφυλλα συναντά το μοβ- δαμασκηνί από τις ορχιδέες. Την ανθοδέσμη φωτίζουν οι γκριζοπράσινες εχεβέριες.

 

Νυφική ανθοδέσμη με Τριαντάφυλλο και αλστρομέρια

 

Επίσημη και περίτεχνη νυφική ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα και αλστρομέρια. Οι παλ αποχρώσεις του κίτρινου και του ροζ ταιριάζουν σε έναν κλασικό γάμο. Οι λευκές πέρλες δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

 

Νυφική ανθοδέσμη με Κάλλα

Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλο και αλστρομέρια

Δύο ανθοδέσμες με κάλλα και brunia. Και στις δύο επικρατεί το κόκκινο και το μοβ στην πιο σκούρα ή πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του. Η πρώτη συγκεντρώνει τις σκούρες αποχρώσεις του μοβ του κόκκινου και του πράσινου. Αποτελεί τολμηρή επιλογή που αναδεικνύεται μοναδικά σε λευκό φόντο. Η δεύτερη πιο πλούσια και χαρούμενη δίνει το χρώμα της στον χειμώνα.

 

Λευκό – πράσινο – γκρι

Νυφική ανθοδέσμη με μοντέρνο ύφος και με χρώματα και υλικά του χειμώνα! Κρινάκια, τριαντάφυλλα, ρεναγκούλες και ορτανσίες σε λευκό χρώμα αποτελούν τις επιλογές των λουλουδιών. Βrunia , Tillandsia (αερόφυτα) και φυλλώματα senecio στους τόνους του πράσινο –γκρι διακοσμούνται με κουκουναράκια και κρυσταλάκια. Χειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!

 

Ανθοδέσμη Κόκκινο τριαντάφυλλο και αλστρομέρια

Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλο και αλστρομέρια

Το κόκκινο χρώμα είναι συνυφασμένο με τους χειμερινούς στολισμούς για γάμο. Αυτό το μπουκέτο με το φλογερό κόκκινο από τα τριαντάφυλλα και τις αλστρομέριες αποτελεί μία ασφαλή επιλογή για κάθε χειμερινό γάμο. Τα φύλλα Leucadendron δίνουν στην νυφική ανθοδέσμη τη γραμμή και την αρμονία της.

 

Απλή χριστουγεννιάτικη νυφική ανθοδέσμη

Νυφική ανθοδέσμη απλή και χριστουγεννιάτικη. Μικρά κλαδιά έλατου και πεύκου συνοδεύουν τα λευκά τριαντάφυλλα σε μια τυπική ανθοδέσμη. Κουκουνάρια, brunia και λίγα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ολοκληρώνουν το μπουκέτο. Ιδανική επιλογή για στολισμούς με φυσικά υλικά και rustic διάθεση την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου.

 

Νυφική ανθοδέσμη σε παλ αποχρώσεις

Χειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη για τις ρομαντικές νύφες. Λευκοί λυσίανθοι και τρυφερά τριαντάφυλλα στις παλ αποχρώσεις του ροζ δημιουργούν ένα τυπικό γαμήλιο μπουκέτο. Τη σύνθεση ολοκληρώνουν τα κρίζο -πράσινα φυλλώματα του ευκαλύπτου και του σενέκιου. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η brunia που δίνει χειμωνιάτικες πινελιές στη νυφική ανθοδέσμη.

 

Νυφική ανθοδέσμη με βαμβάκι

Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλο και βαμβάκι

Μία ακόμη ρομαντική και σύγχρονη νυφική ανθοδέσμη. Η ροδακινή απόχρωση των λουλουδιών αλλά και η υφή του βαμβακιού δίνουν το ρομαντικό και τρυφερό χαρακτήρα του μπουκέτου. Οι καρποί ροζ πιπεριού και το τελείωμα με ευκάλυπτο ολοκληρώνουν ένα απόλυτα αρμονικό και ισορροπημένο νυφικό μπουκέτο.

 

Νυφική ανθοδέσμη με γαϊδουράγκαθο και Hypericum

Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλο και γαϊδουράγκαθο

Αναπάντεχο χρώμα στην καρδιά του χειμώνα. Ιβουάρ τριαντάφυλλα και κόκκινοι καρποί hypericum δημιουργούν μοντέρνα νυφική ανθοδέσμη με rustic διάθεση. Κεντρικό στοιχείο του μπουκέτου αποτελούν τα γαϊδουράγκαθα με το υπέροχο μπλε χρώμα και τη μοναδική υφή τους. Τα γκριζωπά φυλλώματα ολοκληρώνουν τη νυφική ανθοδέσμη.

 

Το κόκκινο και μοβ στη νυφική ανθοδέσμη

Νυφική ανθοδέσμη για όσες νύφες αγαπούν το χρώμα αλλά και τις διαφορετικές υφές. Κόκκινο και μοβ σε έντονες αποχρώσεις. Ο συνδυασμό τους οδηγεί σε ένα τολμηρό αλλά αρμονικό και σίγουρα μοντέρνο αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης: