«Πριν Χαράξει» , η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ιωάννας Νοταρά στο Χαϊδάρι

«Πριν Χαράξει» , η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ιωάννας Νοταρά , πραγματοποιήθηκε στον Ιστορικό Πύργο Παλατάκι , στο Χαϊδάρι , που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Πριν χαράξει - Ιωάννα Νοταρά

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου και παρουσίασε η δημοσιογράφος & Σύμβουλος Επικοινωνίας κ. Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά μέσα στην κατάμεστη αίθουσα υπό τις μελωδίες του πιανίστα Βασίλη Χατζηνικολάου.

Πριν χαράξει - Ιωάννα Νοταρά

Η συγγραφέας κ. Ιωάννα Νοταρά (αριστερά), με τη δημοσιογράφο & Σύμβουλο Επικοινωνίας κ. Μαρία-Χριστίνα Μπακλαβά

Από τις Εκδόσεις Διόπτρα παραβρέθηκε η κ. Αλεξάνδρα Αυγερινού που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους διοργανωτές, ενώ ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος χαιρέτισε την εκδήλωση τονίζοντας τη σπουδαιότητα να πάρουμε στα χέρια μας ένα βιβλίο σε κόντρα της τεχνολογικής περιόδου που διανύουμε. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Βορέας Κώστας, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Μαζί για το Χαϊδάρι» κ. Αντρέας Μποζίκας, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ειρήνη Γεωργιάδη- Λυμπουσάκη.

Συγκινημένη η κ. Ιωάννα Νοταρά μίλησε για το νέο της βιβλίο που εντάχθηκε ήδη στα best seller, ενώ η Ψυχοπαιδαγωγική Σύμβουλος κ. Μαυράκη Χρυσούλα φώτισε πολλές σημαντικές πτυχές της υπόθεσης και της ψυχοσύνθεσης της ηρωίδας του βιβλίου, θίγοντας κοινωνικά ζητήματα όπως οι σχέσεις γονέων-παιδιών, οι διάφορες μορφές της γονεϊκής βίας, η μητρότητα, ο εγωισμός κλπ.

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η διακεκριμένη ηθοποιός & σκηνοθέτης Κερασία Σαμαρά.

Στο τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό της, και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

http://www.aftodioikisinews.gr/πριν-χαράξει/