Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ

Η Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ συνεχίζει την παράδοση στην Αγγειοπλαστική Τέχνη, όπως την ξεκίνησε ο Σταφυλοπάτης Γεώργιος, ο οποίος ήρθε από τη Σίφνο και έφτιαξε το πρώτο του κανατάδικο στο Μαρούσι. Στη συνέχεια μαζί με το γιό του Νικόλαο άνοιξαν αγγειοπλαστείο στη Σπάρτη και ύστερα στη Ζάκυνθο, λόγω της ιδιαιτερότητας του πηλού που υπήρχε εκεί.

Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών - Σταφυλοπάτη Αργυρώ

Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ

 

Από το 1995 μέχρι και σήμερα, η εγγονή Αργυρώ Σταφυλοπάτη – τρίτη γενιά πλέον της οικογένειας – μαζί με το σύζυγο της Σύλβιο συνεχίζουν την ανοδική πορεία της επιχείρησης.
Δίνοντας παράλληλα ώθηση στα καινούργια παραγωγικά μέσα, στην καλύτερη ποιότητα και τη μεγαλύτερη παραγωγή, τα κεραμικά που παράγονται είναι υψηλής ποιότητας, ψημένα στους 1020οC και εμποτισμένα με ειδικό οικολογικό υλικό που τα προστατεύει από την υγρασία, τα άλατα και τον πάγο.

Με δυναμική παρουσία τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, η Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ συνεχίζει την παραγωγή, με τις καλύτερες μεθόδους, νέων προϊόντων άριστης ποιότητας και σύγχρονου design.

Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ
Κεντρικό: Βαρνάβας Αττικής 19014
Λειτουργει υποκατάστημα εντος της Κεντρικής Ανθαγοράς στην Αμυγδαλέζα Αχαρνών
Τηλεφωνο: 2295097945 – 6974642455
e-mail: roulastuff@hotmail.gr

http://ceramics-stafilopati-argiro.com/
www.facebook.com/BiotexniaKeramikonStafilopatiArgiro

Νέος Κατάλογος προϊόντων (Δείτε τον πατώντας εδώ)

Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών - Σταφυλοπάτη Αργυρώ

Η Βιοτεχνία Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ μια μεγάλη γκάμα σχεδίων από Κασπώ ανθοπωλείου και τα οποία βγαίνουν σε πολλούς μοντέρνους και κλασσικούς χρωματισμούς, για όλα τα γούστα και τις εκδηλώσεις.

Παράγει επίσης, γλάστρες και πιθάρια για τον κήπο, τη βεράντα και για οποιοδήποτε εξωτερικό ή ακόμα και εσωτερικό χώρο. Κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα πηλού και σε μοναδικά σχέδια οι γλάστρες κήπου αποτελούν ιδανική λύση για οποιαδήποτε διακοσμητική πρόταση κι αν προορίζονται.

Επιπλέον, ιδιαίτερα κεραμικά προϊόντα για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Πήλινα αντικείμενα με ξεχωριστό design και σε πολλούς χρωματισμούς δίνουν τη δική τους διακοσμητική πινελιά στο χώρο όπου τοποθετούνται. Ιδιαίτερες γλάστρες κήπου, κηροστάτες για δεξίωση, διακοσμητικά κεραμικά αντικείμενα για εσωτερικούς χώρους κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

Βιοτεχνία Κεραμικών Σταφυλοπάτη Αργυρώ

Βιοτεχνία Κεραμικών Σταφυλοπάτη Αργυρώ

Δείτε όλα τα προϊόντα της Βιοτεχνίας Κεραμικών Γλαστρών – Σταφυλοπάτη Αργυρώ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το