Η εταιρεία άγρωστις” είναι η πλέον αξιόπιστη απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες μιας ολοένα και πιο απαιτητικής αγοράς. Πρόκειται για μια «νέα» εταιρεία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα που προέρχεται από τη συνένωση της εμπειρίας των ιδρυτών της και του κοινού τους οράματος, του τ. γεωπόνου Δημήτρη Μπράτσου στην παραγωγή έτοιμου χλοοτάπητα και του γεωπόνου Βασίλη Πριόβολου στην πώληση και το after sales service.

Δέσμευση τους είναι να βρίσκονται με συνέπεια στο πλευρό του επαγγελματία πρασίνου ως αξιόπιστοι συνεργάτες και όχι ως εμπορικοί προμηθευτές. Η δεκαπενταετής εμπειρία και παρουσία τους στην παραγωγή έτοιμου χλοοτάπητα εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η προσθήκη μιας σειράς καινοτομιών ενισχύει τη θέση των συνεργατών της στη δημιουργία ποιοτικότερου αστικού πρασίνου. Μια από αυτές είναι η παραγωγή μιας καινούριας ποικιλίας festuca arundinacea με το όνομα “Προμηθέας”. Πρόκειται για ένα απολύτως πρωτοποριακό προϊόν με μοναδικά χαρακτηριστικά που αποτελείται από μίγμα ποικιλιών festuca arundinacea με την διαφορά ότι μια από αυτές είναι ριζωματώδης. Η φεστούκα αποτελεί το πιο διαδεδομένο είδος που χρησιμοποιείται στον Ελλαδικό χώρο δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο είδος στις συνθήκες της χώρας μας. Ένα όμως γνώρισμα της είναι η θυσανοειδής ανάπτυξη της που έχει ως αποτέλεσμα την αργή κάλυψη των κενών που δημιουργούνται κατά καιρούς στον χλοοτάπητα για διάφορους λόγους. Έτσι η δημιουργία ενός χλοοτάπητα από φεστούκα η οποία θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα των ομοειδών της με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που απαντάται μόνο σε θερμόφιλα, όπως η ανάπτυξη με ριζώματα, είναι ο δρόμος για να κάνει τη χρήση της πιο ευρεία.

Παράλληλα ο “Προμηθέας” διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα μιας πολύ ποιοτικής φεστούκας έχοντας άριστη εμφάνιση, με σκούρο πράσινο χρώμα το οποίο διατηρεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τέλος, παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και ασθένειες.
Η “άγρωστις” με οδηγό την εμπειρία και την γνώση παρέχει πλήρη γκάμα απόλυτα ποιοτικών προϊόντων με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

“Άγρωστις”
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ Ο.Ε.
ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΤΟΙΜΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2Α, ΤΚ 41336, ΛΑΡΙΣΑ
ΤΗΛ. & ΦΑΞ 2414004071
info@agrostis.com.gr
www.agrostis.com.gr

Βρείτε την εταιρεία “Άγρωστις” και στον νέο ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2015