Νέοι ψεκαστήρες GLORIA

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία Garden Experts AE για τα κείμενα και τις φωτογραφίες που ευγενικά μας παραχώρησε. Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2019.

 

Νέοι Ψεκαστήρες Autopump – με αυτόματη αντλία -από τη Gloria

 

 

Με τους ψεκαστήρες με αυτόματη τρόμπα μπαταρίας Autopump της Gloria, ο ψεκασμός είναι ομοιόμορφος, συνεχόμενος και απίστευτα ξεκούραστος, αφού δεν χρειάζεται πλέον κανένας κόπος. Η απαραίτητη πίεση στο δοχείο δημιουργείται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού και παραμένει σταθερή όσο ψεκάζετε.

 

 

Οι ψεκαστήρες Autopump λειτουργούν με μπαταρίες απλές ή επαναφορτιζόμενες. Με 8 αλκαλικές μπαταρίες mignonAA μπορείτε να ψεκάσετε το περιεχόμενο 12 γεμάτων δοχείων 5lt, ενώ οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μπορεί να διαρκέσουν έως και 16 γεμίσματα.

 

 

Για τον κήπο συνιστούμε ένα ψεκαστήρα Autompump 3 ή 5 λίτρων. Για τους εσωτερικούς χώρους ιδανικό είναι το ψεκαστηράκι Autopump mini, με ενσωματωμένο φωτισμό ledγια να βλέπετε ακριβώς το σημείο που ψεκάζετε.

 

GloriaGrow – ψεκασμός με χρώμα και στυλ

 

 

Ο ψεκαστήρας είναι ένα άχαρο, ογκώδες εργαλείο και η θέση του είναι στην αποθήκη του κήπου ή στο γκαράζ… εκτός αν πρόκειται για τα νέα ψεκαστηράκια Growτης Gloria! Σε 5 μοντέρνα χρώματα και κομψό σχεδιασμό, μπορείτε να τα έχετε μέσα στο σπίτι σας και να τα χρησιμοποιείτε συνεχώς, είτε σαν ψεκαστηράκια, είτε σαν ποτιστήρια είτε σαν ανθοδοχεία!

 

 

Τα ψεκαστηράκια Growέχουν χωρητικότητα 800 ml, πλήρως ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού, και ειδικό σχεδιασμό για να ψεκάζουν με οποιαδήποτε κλίση, ακόμα και ανάποδα!

 

Νέοι Ψεκαστήρες Χρώματος Spray&Paint από τη Gloria

 

 

Τώρα το βάψιμο και η συντήρηση των ξύλινων επιφανειών γίνεται παιχνίδι, με τους νέους ψεκαστήρες χρώματος Spray&Paint της Gloria!

 

 

Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά υδατοδιαλυτά χρώματα, γυαλιστικά και λάδια χωρίς διαλύτες και ανανεώστε τα ξύλινα έπιπλα του κήπου, το φράχτη και ότι άλλο θέλετε.

 

Ψεκαστήρες GLORIA

 

Τα πρϊόντα Gloria εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από την:
Garden Experts AE:
22 ΧΛΜ. Λ. Λαυρίου, 19400 Κορωπί
Τ.: 210.66.22.948 – info@garden-experts.gr

 

Ψεκαστήρες GLORIA

 

Περιοδικό Οδηγός για τον κήπο 2019

Περιοδικό Οδηγός για τον κήπο 2019