gardening-books

3 υπέροχα βιβλία κηποτεχνίας σε μοναδική προσφορά, για να γεμίσετε ιδέες και να βρείτε τρόπους να κατασκευάσετε το δικό σας βραχόκηπο ή υδρόκηπο στον κήπο σας. Γραμμένο από Έλληνες γεωπόνους, βασισμένα στις ελληνικές κλιματικές συνθήκες.

Ένα απαραίτητο βοήθημα για όσους θέλουν να φτιάξουν ή να αναδιαμορφώσουν τον κήπο τους καθώς επίσης και για φοιτητές Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Ακόμα μπορεί να αποτελέσει μια υπέροχη πρόταση δώρου για εσάς ή για αυτούς που αγαπάτε.

40 gardens in greece
Βραχόκηπος - η πέτρα στον κήπο
Υδρόκηπος - το νερό στον κήπο

Γεμίστε με γνώσεις και δημιουργείστε τον δικό σας βραχόκηπο ή μια λιμνούλα στον κήπο σας. “Κερδίστε” ιδέες και προτάσεις από τους πολλούς ελληνικούς κήπους που παρουσιάζονται στα βιβλία και προσαρμόστε τον στο δικό σας χώρο.

40 gardens in greece

40 GARDENS IN GREECE

40 ελληνικοί ιδιωτικοί κήποι δημοσιεύονται στο βιβλίο, οι οποίοι μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν από επαγγελματίες, από τους καλύτερους του χώρου, με σκοπό να λειτουργήσουν ως βασικό μέσο ιδεών και προτάσεων.

Με την καταλυτική βοήθεια της εικόνας επιχειρούμε να καταγράψουμε τη σημερινή πραγματικότητα σχετικά με το επίπεδο της Αρχιτεκτονικής Τοπίου και της Κηποτεχνίας στην Ελλάδα.

Επιδιώκουμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον του αναγνώστη – ερασιτέχνη, φίλο του κήπου στην ολόπλευρη συνεργασία του με τους επιστήμονες, Αρχιτέκτονες τοπίου, Γεωπόνους και Κηποτέχνες, διότι η μελέτη, η κατασκευή και ενίοτε η συντήρηση ενός σύγχρονου κήπου, είναι κυρίως υπόθεση δική τους.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον κήπο, τα φυτά, την διακόσμηση και ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Διαστάσεις: 28×25 cm
Αριθμός σελίδων: 206 (όλες έγχρωμες)

Τιμή βιβλίου: 19,50 ευρώ (Από 24,50 ευρώ)

Βραχόκηπος - η πέτρα στον κήπο

Βραχόκηπος – η πέτρα στον κήπο

Φτιάξτε βραχόκηπο. . . με φαντασία, μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον. Ο βραχόκηπος είναι κατασκευή που ταιριάζει αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον της χώρας μας. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη.

Οι συγγραφείς του με απλά και τεκμηριωμένα κείμενα, σας καλούν να γνωρίσετε τα μυστικά του, να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία, το μεράκι και την εργασία και σε λίγο χρόνο ένας όμορφος βραχόκηπος που θα αναδείξει τον κήπο σας, θα είναι έτοιμος.

Δημοσιεύονται πλήθος φωτογραφιών, έτοιμων βραχόκηπων από όλη την Ελλάδα, που θα σας συναρπάσουν. Περιλαμβάνονται έργα Γεωπόνων, Αρχιτεκτόνων τοπίου και κατασκευαστών πρασίνου, από τους καλύτερους Έλληνες επαγγελματίες. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Διαστάσεις: 28×25 cm

Αριθμός σελίδων: 102 (όλες έγχρωμες)

Συγγραφείς: Έφη Νυδριώτη, Αρχιτέκτων Τοπίου-Γεωπόνος Γ.Π.Α, M.Sc. και
Πάνος Λαμπρόπουλος, Γεωπόνος Γ.Π.Α. M.Sc.

Τιμή βιβλίου: 19,50 ευρώ (Από 24,50 ευρώ)

Υδρόκηπος - το νερό στον κήπο

Υδρόκηπος – το νερό στον κήπο

Ο υδρόκηπος, αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία ενός χώρου. Μια καλά σχεδιασμένη και προσεκτικά διακοσμημένη λίμνη, ένα όμορφο ρυάκι ή ένας επιβλητικός καταρράκτης, μπορούν να αποτελέσουν τα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά του κήπου, καθορίζοντας στις περισσότερες περιπτώσεις, το γενικότερο ύφος του.

Στην Ελλάδα, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σπουδαία υδάτινα έργα, υπέροχες κατασκευές σε δημόσιους – δημοτικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Στο βιβλίο θα βρείτε τεχνικά στοιχεία και σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν σχετικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή. Ακόμη, θα ανακαλύψετε πολλές ιδέες για να δημιουργήσετε τον κήπο που ονειρεύεστε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Διαστάσεις: 28×25 cm

Αριθμός σελίδων: 106 (όλες έγχρωμες)

Συγγραφείς: Έφη Νυδριώτη, Αρχιτέκτων Τοπίου-Γεωπόνος Γ.Π.Α, M.Sc. και
Πάνος Λαμπρόπουλος, Γεωπόνος Γ.Π.Α. M.Sc.

Τιμή βιβλίου: 19,50 ευρώ (Από 24,50 ευρώ)

Αποκτείστε τώρα όποιο ή όποια βιβλία επιθυμείτε
και λάβετε τα στο χώρο σας, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ (3) ΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ,

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ 29 ΕΥΡΩ,

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

gardening-books

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Προσφοράς Βιβλίων Κηποτεχνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. (παραλαβή μέσω courier - αντικαταβολή)

Μοναδική προσφορά βιβλίων κηποτεχνίας

Χωρίς έξοδα αποστολής & αντικαταβολής

e-gardenshop.gr - Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών κήπου & διακόσμησης

Ζωσιμάδων 58, Αιγάλεω Αττικής

Τηλ. επικοινωνίας: 210.85.44.135

Η εταιρεία μας είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Επιχειρήσεων Εμπορίας Πολλαπλασιαστικού Υλικού τύπου Β (ΥΠ.Α.Α.Τ.) με αριθμό μητρώου 314 (22-12-2020).

* Η παραγγελία σας έρχεται στο χώρο σας με το courier ACS εντός 2-4 ημερών.