Οδηγός για τον κήπο 2017

Το μεγαλύτερο περιοδικό κηποτεχνίας είναι εδώ!

Διαβάστε online τον
ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2018

Βρείτε ότι χρειάζεστε για τον κήπο & τη βεράντα σας!

Πλούσια θεματολογία και παρουσιάσεις προϊόντων!

Editorial

"...ένα είναι σίγουρο, το αποτέλεσμα του κήπου σας θα σας ανταμείψει!"

Στις σημερινές συνθήκες όπου η καθημερινότητα διαμορφώνεται ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και ο προσωπικός χρόνος είναι περιορισμένος, o κήπος εξακολουθεί να αποτελεί ανάσα σωματικής και ψυχικής υγείας, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και επικοινωνίας. Η ενασχόληση με τον κήπο μπορεί να βελτιώσει την αισθητική του χώρου μας, να οδηγήσει στην παραγωγή δικών μας φρούτων και λαχανικών και φυσικά να ενισχύσει τη δημιουργικότητα μας.

Στον Οδηγό για τον κήπο του 2017 που για 22η χρονιά προωθεί και στηρίζει τον κλάδο της κηποτεχνίας και της κηπουρικής, μπορείτε να αναζητήσετε το στυλ του δικού σας κήπου, να βρείτε παραδείγματα εφαρμογής από πραγματικούς κήπους και φυσικά να ανακαλύψετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα για την κάθε περίπτωση. Καλλιεργήστε τα λαχανικά της εποχής και διαχειριστείτε με οργανικό τρόπο τα φυτά του κήπου σας αλλά και τα υπολείμματά που αφήνει η συντήρησή τους. 

Οδηγός για τον κήπο 2017

Στον Οδηγό για τον κήπο 2017 αποτυπώνεται και η προσπάθεια των επαγγελματιών του πρασίνου που με αισιοδοξία και κόντρα στο απαισιόδοξο οικονομικό κλίμα, προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για τον κήπο και το πράσινο.

Ο δύσκολος και βαρύς χειμώνας που πέρασε άφησε πληγές στον κήπο που η αισιόδοξη άνοιξη θα θεραπεύσει! Περιποιηθείτε τα φυτά και τον κήπο, εμπιστευτείτε τους ειδικούς, βοηθήστε τη φύση να κάνει αυτό που τόσα χρόνια ξέρει καλά και ένα είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Οι Διαφημιζόμενες Εταιρείες που προβάλλονται στον
ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2017 (αλφαβητική σειρά)

AGROFLORA

Φυτοχώματα, ειδικά υποστρώματα, λιπάσματα (Δείτε εδώ...)

BLUE DOT

Η εταιρεία KOSMIDES με την BLUE DOT (γαλάζια τελεία) και τη RACO, παρέχει ποιότητα και εργονομία (Δείτε εδώ...)

Ceramart ABEE

Η εταιρεία CERAMART με τη δημιουργία της έδωσε νέα ώθηση στον κλάδο της αγγειοπλαστικής, εισάγοντας νέες τεχνολογίες στην παραγωγή (Δείτε εδώ...)

ecopot-1

ECOPOTS

Η ECOPOTS δημιουργεί γλάστρες και ζαρντινιέρες που συνδυάζουν την πρώτη ύλη από ανακυκλωμένο πλαστικό με μια φυσική εμφάνιση, αλλά είναι επίσης και ανθεκτικές, όμορφες και κομψές. (Δείτε εδώ...)

eurodrip

EURODRIP

Η Eurodrip μέσω του παγκόσμιου δικτύου των θυγατρικών της και των ανεξάρτητων εμπόρων, προσφέρει οικονομικώς αποδοτικές λύσεις στάγδην άρδευσης. (Δείτε εδώ...)

gardenservice-1

GARDENSERVICE

Η "GARDEN SERVICE" δραστηριοποιείται στον κλάδο, από το 1980 παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα πλαστικών και κεραμικών γλαστρών, είδη άρδευσης και διακόσμηση. (Δείτε εδώ...)

gardensport

Garden Sport

Η εταιρεία GARDEN SPORT ΚΟΥΤΗ-ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά μηχανήματα κήπου, ειδικά γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα πράσινου –περιβάλλοντος, μηχανήματα καθαριότητας δημοσίων χώρων καθώς και αθλητικά είδη. (Δείτε εδώ...)

gloria

GLORIA

Για 70 χρόνια, το όνομα GLORIA είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στους ψεκαστήρες και στα καινοτόμα εργαλεία κήπου.  (Δείτε εδώ...)

hellasod

Hellasod

Η Hellasod είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα και μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου και του χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων. (Δείτε εδώ...)

φυτώριο MODAGRI Plants

MODAGRI

Η εταιρεία MODAGRI παρέχει μεγάλη ποικιλία φυτών κηποτεχνίας καθώς και μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού κήπου. (Δείτε εδώ...)

stihl

ANDREA STIHL A.E.

Από την ίδρυσή της, η  εταιρεία STIHL χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία και καινοτόμες ιδέες. Σήμερα, το λογότυπο STIHL σημαίνει κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. (Δείτε εδώ...)

vilmorin

Vilmorin

Vilmorin σπόροι υψηλής ποιότητας, μέσα από μια τεράστια γκάμα που διαθέτει. (Δείτε εδώ...)

wolf

WOLF GARTEN

Η WOLF- Garten συνδυάζει ποιότητα και καινοτομία και γίνεται ο έμπειρος συνεργάτης που μας υποστηρίζει, για να απολαμβάνουμε τον κήπο μας, ακόμα περισσότερο. (Δείτε εδώ...)

agrostis

ΑΓΡΩΣΤΙΣ

Η “άγρωστις” με οδηγό την εμπειρία και την γνώση παρέχει πλήρη γκάμα απόλυτα ποιοτικών προϊόντων έτοιμου χλοοτάπητα με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. (Δείτε εδώ...)

anagnostou

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η εταιρεία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ειδικεύεται στην Παραγωγή και Εμπορία Φυτοχωμάτων, κομπόστ, τύρφης, εδαφοβελτιωτικά, χώματος, χώμα κήπου, χώμα big bag. (Δείτε εδώ...)

tani-1

ΑΤΤΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ

Το Αττικό Φυτωριακό Πάρκο είναι μια έκθεση Βοτανικών Κήπων, που φιλοξενεί και προάγει ανθρώπινες δραστηριότητες. Είναι μια λειτουργική κατάφυτη εγκατάσταση, όπου η γνωριμία με την φύση 
αγκαλιάζει την δουλειά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση γίνεται ψυχαγωγία.  (Δείτε εδώ...)

bratis

ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ είναι επί 40 χρόνια καταξιωμένη στην αντιπροσώπευση και διανομή προϊόντων αξιοποίησης του νερού για αυτόματο πότισμα κήπων και υδάτινες διακοσμητικές κατασκευές. (Δείτε εδώ...)

litsas-fytorio

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΙΤΣΑΣ

Η θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής Λίτσας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Βάρη Αττικής, από το 1985 ειδικεύεται στην παραγωγή και τη χονδρική διάθεση πελαργόνιου. (Δείτε εδώ...)

brontanis

ΠΑΝΟΣ ΒΡΟΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή πολλαπλασιαστικού υλικού, μηχανημάτων και εφοδίων κήπου, συστημάτων κομποστοποίησης οργανικών απορριμάτων καθώς και εξειδικευμένων μηχανημάτων Δημοσίων Έργων.  (Δείτε εδώ...)

syniolakis-2

ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ

Η Garden Center μετονομάζεται σε ΣΥΝΙΟΛΑΚΗΣ επαναφέροντας έπειτα από πολλά χρόνια την παλιά της επωνυμία. Η μετονομασία είναι μέρος του σχεδίου επέκτασης της εταιρίας με ανοίγματα σε νέες αγορές με απώτερο στόχο να είναι μια 100% πελατοκεντρική εταιρία. (Δείτε εδώ...)

fytokalipsi

ΦΥΤΟΚΑΛΥΨΗ

Η εταιρεία ΦΥΤΟΚΑΛΥΨΗ ιδρύθηκε από τους γεωπόνους Διονύση Λιβιεράτο και Δέσποινα Παυλή, αναλαμβάνει τη μελέτη και διαμόρφωση χώρων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον καλλωπισμό ιδιωτικών και δημόσιων υπαίθριων χώρων. (Δείτε εδώ...)

fytonet

ΦΥΤΟΝΕΤ

Στα κέντρα κήπου της Φυτοnet θα βρείτε ειδικά φυτοχώματα, βελτιωτικά, βιολογικά λιπάσματα για κάθε ανάγκη των φυτών σας στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Τα επώνυμα προϊόντα Φυτοnet είναι υψηλής ποιότητας ώστε να δημιουργήσετε καταπράσινα και ολάνθιστα φυτά. (Δείτε εδώ...)

fytotexniki-parou

ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥ

Η ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥ διαθέτει στους πελάτες της φυτά πολύ καλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία. (Δείτε εδώ...)

hellafarm-2

ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ ΑΕ

Η εταιρία ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ από το 1965 πρωταγωνιστεί στο χώρο του κήπου αλλά και των καλλιεργειών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την φυτοπροστασία, τη θρέψη και την άρδευση των φυτών. (Δείτε εδώ...)

Contents

 • Το ύφος του κήπου!
 • "Για τρομερές εργασίες" ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ STIHL
 • ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: Φυτοχώματα, ειδικά υποστρώματα, λιπάσματα
 • Κλαδέματα δένδρων. Ένας κρυμμένος θησαυρός - Ανακαλύψτε τον
 • Δυναμώστε τα φυτά σας με προϊόντα Φυτοnet
 • Φυτά και εξοπλισμός με συνέπεια και αξιοπιστία!
 • Μεσογειακή ομορφιά
 • Πελαργόνι… με υπογραφή!
 • Επιστροφή στις ρίζες
 • Αττικό Φυτωριακό Πάρκο
 • ΠΟΤΙΣΜΑ: Πολλές επιλογές, εγγυημένη ποιότητα
 • Φυτοφράχτες για σύγχρονους κήπους
 • Δείξτε στα ζιζάνια & στη σκόνη τα όριά τους
 • Καταπράσινος κήπος όλο το χρόνο!
 • Χρησιμοποιήστε σωστά το κόμποστ
 • BIG BAG & ποιοτικά μίγματα φυτοχωμάτων
 • Ελέγχοντας τους εχθρούς του κήπου…
 • Σύγχρονη αισθητική - Κήποι στη Μύκονο
 • Δημιουργικές αξίες
 • Ποιοτικές επιλογές. Μοναδικά κεραμικά προϊόντα για τον κήπο και τη βεράντα σας!
 • ΚΛΑΔΟΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ Εφαρμογές & μηχανήματα
 • Αξιόπιστη απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες
 • Όαση… εσωτερικού χώρου!
 • Επαγγελματική Εφαρμογή
 • Με άνεση και πολυτέλεια
 • Κήπος σε δύο επίπεδα
 • Καλλιεργήστε στο λαχανόκηπο Αγγούρι, κολοκύθι, πεπόνι & καρπούζι
Οδηγός για τον κήπο 2017

Το μεγαλύτερο περιοδικό κηποτεχνίας είναι και εδώ!

Αναζητήστε τον ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ:

Σε έντυπη μορφή σε όλα τα περίπτερα & κέντρα τύπου
σε ΟΛΗ την Ελλάδα

Online σε μορφή e-book

Δείτε ΟΛΕΣ τις εταιρείες που διαφημίζονται καθώς και τα άρθρα και παρουσιάσεις των προϊόντων.