ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2018

Το μεγαλύτερο περιοδικό κηποτεχνίας είναι εδώ!

Διαβάστε online τον
ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ 2018

Βρείτε ότι χρειάζεστε για τον κήπο & τη βεράντα σας!

Πλούσια θεματολογία και παρουσιάσεις προϊόντων!

Editorial

"...ένα είναι σίγουρο, το αποτέλεσμα του κήπου σας θα σας ανταμείψει!"

Στις σημερινές συνθήκες όπου η καθημερινότητα διαμορφώνεται ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και ο προσωπικός χρόνος είναι περιορισμένος, o κήπος εξακολουθεί να αποτελεί ανάσα σωματικής και ψυχικής υγείας, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και επικοινωνίας. Η ενασχόληση με τον κήπο μπορεί να βελτιώσει την αισθητική του χώρου μας, να οδηγήσει στην παραγωγή δικών μας φρούτων και λαχανικών και φυσικά να ενισχύσει τη δημιουργικότητα μας.

Στον Οδηγό για τον κήπο του 2019 που προωθεί και στηρίζει τον κλάδο της κηποτεχνίας και της κηπουρικής, μπορείτε να αναζητήσετε το στυλ του δικού σας κήπου, να βρείτε παραδείγματα εφαρμογής από πραγματικούς κήπους και φυσικά να ανακαλύψετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα για την κάθε περίπτωση. Καλλιεργήστε τα λαχανικά της εποχής και διαχειριστείτε με οργανικό τρόπο τα φυτά του κήπου σας αλλά και τα υπολείμματά που αφήνει η συντήρησή τους.

Οδηγός για τον κήπο 2017

Στον Οδηγό για τον κήπο 2019 αποτυπώνεται και η προσπάθεια των επαγγελματιών του πρασίνου που με αισιοδοξία και κόντρα στο απαισιόδοξο οικονομικό κλίμα, προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για τον κήπο και το πράσινο.

Ο δύσκολος και βαρύς χειμώνας που πέρασε άφησε πληγές στον κήπο που η αισιόδοξη άνοιξη θα θεραπεύσει! Περιποιηθείτε τα φυτά και τον κήπο, εμπιστευτείτε τους ειδικούς, βοηθήστε τη φύση να κάνει αυτό που τόσα χρόνια ξέρει καλά και ένα είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Αναζητήστε τον ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ:

Σε έντυπη μορφή σε όλα τα περίπτερα & κέντρα τύπου
σε ΟΛΗ την Ελλάδα

Online σε μορφή e-book

Δείτε ΟΛΕΣ τις εταιρείες που διαφημίζονται καθώς και τα άρθρα και παρουσιάσεις των προϊόντων.