εκδόσεις λαμπρόπουλος

 

Οι εκδόσεις Λαμπρόπουλος (Edilnet) δραστηριοποιούνται από το 1992.

 

Εκδίδουν περιοδικά και βιβλία που σχετίζονται κυρίως με το χώρο της κηποτεχνίας, της κηπουρικής, του ανθοπωλείου, της ανθοδετικής και της διακόσμησης. Τα περιοδικά ΟΔΗΓΟΣ για τον ΚΗΠΟ, ΚΗΠΟΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ, ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ & ΚΗΠΟΣ, έχουν συνεχή πορεία στο περίπτερο και σε κλαδικές, εμπορικές εκθέσεις.

 

Από τις εκδόσεις Λαμπρόπουλος κυκλοφορούν επίσης τα περιοδικά ΚΗΠΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, η σειρά GREEN LIFE Τα αγαπημένα μας λουλούδια, ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ στο χωράφι & τον κήπο, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, GREEN HOTELS, καθώς επίσης και τα επαγγελματικά συνδρομητικά περιοδικά για το σύγχρονο ανθοπωλείο, τα είδη δώρων, γάμου και βάπτισης ΑΝΘΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ και ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ & DECOR.

 

Στην πορεία των εκδόσεων μας έχουμε δημιουργήσει και κυκλοφορήσει πολλά βιβλία σχετικά με την κηποτεχνία, την αρχιτεκτονική, την αρχιτεκτονική του τοπίου, την ανθοδετική και τη διακόσμηση, όπως 40 GARDENS IN GREECE, ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΣ – η πέτρα στον κήπο, ΥΔΡΟΚΗΠΟΣ – το νερό στον κήπο, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, σειρά: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ, ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ: θεωρία και πρακτική, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ & ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ: στολισμός αυτοκινήτου. , ΓΑΜΟΣ: νυφικά μπουκέτα & λαμπάδες.

 

Η εταιρείας μας παράλληλα δραστηριοποιέιται και στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης, έχοντας δημιουργήσει έως σήμερα πάρα πολλά διαφημιστικά προσπέκτ, επαγγελματικούς καταλόγους εταιρειών, διαφημιστικές μακέτες, flyers και εταιρικές ταυτότητες πολλών εταιρειών. (Porfolio επαγγελματικών καταλόγων)

 

Παράλληλα η edilnet δημιουργεί ελκυστικά, μοντέρνα και λειτουργικά websites, portals και eshops, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης και βελτιστοποίησης (SEO).

 

Στο χώρο του διαδικτύου έχει σημαντική παρουσία με την πρόσφατη εξέλιξη του www.gardenguide.gr σε ένα αμιγές ηλεκτρονικό περιοδικό για την κηποτεχνία, την κηπουρική, την αρχιτεκτονική του τοπίου και τις γεωπονικές – γεωτεχνικές επιστήμες.

Δημιουργία και παραγωγή επαγγελματικών καταλόγων & εντύπων

Δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων

Κράτα το