Νέο ανανεωμένο site (www.fisi.gr), με πλούσια θέματα και νέα, έχει εδώ και λίγο καιρό αναρτήσει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστα φυτώρια της Αττικής, το φυτώριο “ΦΥΣΗ” στο Χαλάνδρι.
Το φυτώριο υπάρχει στην οδό Αγ. Παρασκευής από το 1986.
Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών και με όπλα την πλούσια εμπειρία των ιδιοκτητών και του προσωπικού, την σωστή οργάνωση και τις άριστες γεωπονικές γνώσεις έχει την δυνατότητα να προτείνουμε τα κατάλληλα φυτά για το χώρο σας, καθώς και τις ανάλογες ποιοτικές γλάστρες με τα απαραίτητα καθαρά χώματα που πρέπει να φυτευτούν, με το σωστό αυτόματο πότισμα για την καλύτερη ανάπτυξη τους.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της καλής ποιότητας των φυτών που παρέχει, το προτιμούν οι καλύτερες εταιρίες παραγωγής ταινιών ενοικιάζοντας φυτά για τα γυρίσματα τους. Επίσης εταιρίες οργάνωσης εκδηλώσεων-ανθοπωλεία-εστιατόρια-ταβέρνες-διακοσμητές νοικιάζουν φυτά από το φυτώριο “ΦΥΣΗ” για να στολίσουν τους χώρους τους για λίγες μέρες.

Στο φυτώριο “ΦΥΣΗ”, στην οδό Αγίας Παρασκευής 114, στο Χαλάνδρι, θα βρείτε περισσότερα από 6500 λουλούδια, θάμνους & δένδρα υψηλής ποιότητας. Λαχανικά & αρωματικά για τον κήπο & τη βεράντα σας. Χώματα, λιπάσματα για τα φυτά σας. Είδη άρδευσης, συστήματα αυτομάτου ποτίσματος, πλαστικές & πήλινες γλάστρες, Διακοσμητικά, εργαλεία και είδη κηπουρικής. Φυτά εσωτερικού χώρου, ορχιδέες, μπονσάι, κάκτους και παχύφυτα. Μια βόλτα αρκεί για να παρατηρήσετε την άριστη ποιότητα των φυτών μας, μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, σε πολύ προσιτές τιμές.

ΦΥΤΩΡΙΟ “ΦΥΣΗ”
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 114, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, απέναντι από τον Σκλαβενίτη, 100 μέτρα από το σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευής.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕΥΤ.-ΠΑΡΑΣΚ.: 7.30 – 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 7.30 – 20.00
ΚΥΡΙΑΚΕΣ-ΑΡΓΙΕΣ: 7.30 – 14.00
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΠΑΣΧΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Τηλ: 210 68.44.926 – FAX: 210 68.11.155
www.fisi.gr